Deze pagina specificeert de algemene voorwaarden van de website www.fashiona.nl.

1. Over ons
FASHIONA / fashiona.nl is onderdeel van het bedrijf Senspiration. De eigenaar, Ramon Labrie, heeft tot doel om mode-artikelen van hoge kwaliteit aan te bieden voor eerlijke prijzen. Duidelijke communicatie en klantenservice zijn daarbij belangrijke pijlers. De voorwaarden hebben betrekking op elke bestelling welke is gemaakt via deze website. Door een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. 

KVK nummer: 77280024
BTW-identificatienummer: NL003174218B66
Handelsnamen: FASHIONA, Senspiration
Vestigingsadres: Matrozenhof 71, 1018ZP Amsterdam
Telefoonnummer: 06 28 330 727
E-mail: via dit formulier

2. Levering
Fashiona.nl levert in heel Nederland. De levering vind plaats na de ontvangst van de volledige betaling, inclusief belasting en eventuele leveringskosten. De meeste bestellingen arriveren binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Indien wij niet kunnen leveren binnen 5 werkdagen, ontvang je een e-mail met een andere bezorgdatum.

Fashiona.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertraging in bezorging vanwege stakingen of onverwachte omstandigheden met betrekking tot PostNL of andere koeriers. Het grootste deel van onze pakketten word bezorgd door PostNL. Artikelen worden verstuurd in een waterdichte envelop of een bescherming van vergelijkbare kwaliteit middels brievenbuspost.

Let op: bij een expliciete retourzending (artikel 4) is een andere regeling van toepassing dan bij het niet ophalen van een bestelling.

3. Een bestelling plaatsen
Wanneer je een bestelling plaatst op de website, vul je alle gegevens in. Hiermee accepteer je de prijs, inclusief BTW en bezorgkosten. Fashiona.nl toont altijd een overzicht van de totaalprijs voordat je op 'Bevestigen' klikt. De officiële bevestiging wordt per e-mail verzonden en is bindend voor beide partijen.

Let op: Mochten er overduidelijke typefouten in de prijs staan, dan kan de bestelling geannuleerd worden. FASHIONA zal dan uiteraard contact met je opnemen.

4. Staat van de artikelen
Wij garanderen dat de geleverde artikelen in onbeschadigde staat en in de juiste aantallen geleverd worden.
Als je het artikel niet in optimale conditie ontvangt, kan je ons hier bereiken. Wij zorgen dat er een passende oplossing word aangeboden.

5. Retourneren
Je hebt de mogelijkheid je artikel(en) binnen 30 dagen na levering retour te sturen. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven. Wel verwachten we dat je met zorg omgaat met de artikelen en dat deze in dezelfde staat retour komen als waarin wij deze hebben verzonden.

Mocht je twijfelen of je iets retour wilt sturen. Bijvoorbeeld omdat er kleine oneffenheden op de artikelen zitten, dan kunnen we wellicht tot een oplossing komen. Contact ons in dat geval hier.

Let op: artikelen uit de sale/uitverkoop kunnen wij niet retour nemen.
Let op: ontvang je een defect artikel, contact ons. We sturen je graag een nieuw artikel.

Wanneer je kiest voor een retour

  1. Print het retourformulier en vul deze in. Het retourformulier staat beneden aan deze pagina.
  2. Pak de artikelen samen met het retourformulier goed in.
  3. Lever je retour af bij een PostNL punt of in een brievenbus. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten en schade of vermissing tijdens transport.
  4. Wanneer we de artikelen in onbeschadigde staat retour ontvangen, storten we binnen 15 werkdagen je geld terug. We vergoeden de oorspronkelijke prijs van de artikelen. Het geld storten we terug via de betaalmethode waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Bij schade is het mogelijk dat wij slechts een deel van de originele prijs overschrijven.

Retouradres voor PostNL
FASHIONA
Matrozenhof 71
1018ZP, Amsterdam

Download retourformulier

6. Vouchers en coupon codes
Vouchers en coupon codes welke officieel via fashiona.nl zijn uitgegeven, kunnen worden gebruikt tijdens het betalen. Vouchers en coupon codes zijn geldig binnen hun gespecificeerde tijdsperiode en kunnen niet worden omgeruild voor contanten.

7. Klachten
Wanneer je een vraag of klacht hebt, kan je ons hier bereiken. We antwoorden zo snel mogelijk en proberen de vraag zo volledig mogelijk te beantwoorden.

8. Databescherming
Al je data is veilig opgeslagen en we houden ons aan de nieuwste voorschiften. Wij verkopen je gegevens nooit aan derden. Meer informatie over de bescherming van je data staat in onze privacy statement. Deze vind je hier.

9. Aanpassingen van de voorwaarden
FASHIONA heeft het recht om de voorwaarden aan te passen wanneer dit noodzakelijk is. Aanpassingen worden gepubliceerd op de website. Wanneer je gebruik maakt van fashiona.nl, accepteer je deze voorwaarden.

10. Merkrecht
De naam FASHIONA, Senspiration en de logos zijn beschermd. Het is verboden deze te kopiëren of deze zonder uitdrukkelijke toestemming van een vertegenwoordiger van FASHIONA of Senspiration te gebruiken.