Je hebt de mogelijkheid je artikel(en) binnen 30 dagen na levering retour te sturen. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven. Wel verwachten we dat je met zorg omgaat met de artikelen en dat deze in dezelfde staat retour komen als waarin wij deze hebben verzonden.

Mocht je twijfelen of je iets retour wilt sturen. Bijvoorbeeld omdat er kleine oneffenheden op de artikelen zitten, dan kunnen we wellicht tot een oplossing komen. Contact ons in dat geval hier.

Let op: artikelen uit de sale/uitverkoop kunnen wij niet retour nemen.
Let op: ontvang je een defect artikel, contact ons. We sturen je graag een nieuw artikel.

Wanneer je kiest voor een retour

  1. Print het retourformulier en vul deze in. Het retourformulier staat beneden aan deze pagina.
  2. Pak de artikelen samen met het retourformulier goed in.
  3. Lever je retour af bij een PostNL punt of in een brievenbus. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten en schade of vermissing tijdens transport.
  4. Wanneer we de artikelen in onbeschadigde staat retour ontvangen, storten we binnen 15 werkdagen je geld terug. We vergoeden de oorspronkelijke prijs van de artikelen. Het geld storten we terug via de betaalmethode waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Bij schade is het mogelijk dat wij slechts een deel van de originele prijs overschrijven. Daarom: contact ons eerst wanneer je defecte/beschadigde artikelen ontvangt. Dan sturen we graag een nieuwe.

Retouradres voor PostNL
FASHIONA
Matrozenhof 71
1018ZP, Amsterdam